- Oktober 2017 -

Van zaterdag 30 september tot en met zaterdag 7 oktober staat de Grote Tiny Publieksmanifestatie gepland.

Tijdens dit eerste Tiny Housing evenement van Nederland is het BouwEXPO-veld in Almere Poort open voor iedereen die geïnteresseerd is in deze woonvorm. De huisjes die op dat moment af zijn kunnen bezocht worden en de bedenkers zijn aanwezig om hun ideeën toe te lichten. 

In samenwerking met Platform31 en RVO wordt gewerkt aan een vervolg van het succesvolle evenement 'Klein wonen: de hype voorbij?'. Dit evenement is voor professioneel geïnteresseerden (gemeenten, ontwikkelaars, beleggers, initiatiefgroepen, corporaties, etc.) die zelf aan de slag (willen) gaan met Tiny Housing. Inspirerende sprekers komen aan het woord en er wordt veel kennis gedeeld tijdens de workshops. Zorg dat je erbij bent!

Ook zal gedurende de publieksmanifestatie de Stichting Tiny House Nederland een programma met zo'n 10 extra huisjes en diverse workshops organiseren, met als slotstuk op zaterdag 7 oktober de Tiny House Nederland Jamboree! Kom alles te weten over Tiny Housing op de uitgebreide informatiemarkt en tijdens het sprekersprogramma van de Jamboree.  

Kunstlinie Almere Flevoland - KAF werkt aan een creatief verdiepend programma voor jong en oud; bouw zelf je eigen Tiny House van LEGO, loop met een architectuurgids mee om meer te weten komen over de Tiny Houses en neem een kijkje in de grootst zelfbouwwijk van Nederland.