- Langskomen? -

Eerste bewoners

Met de Grote Tiny Housing manifestatie is het publieksmoment afgesloten. Het buurtje groeit in 2018 nog door met de laatste vijf huisjes. Inmiddels wonen de eerste bewoners er. Het dringende verzoek is om hun privacy en rust te respecteren!

Tiny Housing Experience

Alles wat je zou willen en moeten weten over Tiny Housing in het algemeen en Almere in het bijzonder; ontwerpen, bewonen, vergunningen, regels, privacy, romantiek en realiteit. Presentatie in KAF en rondleiding in Tiny Buurtje Almere Poort. Gastspreker: Hennie Tibben.

Deelnemers: min. 20, max 40 personen
Data: 3e vrijdag  van de maand vanaf januari 2018 (19 jan, 16 mrt, 20 april) en op afspraak
Taal: NL
Tijden: inloop 11:30 uur, 12:00 – 12:45 uur
Kosten: € 15,00
Locatie KAF: Panorama foyer
Rondleiding Poort: 14:15-15:15 uur
Meetingpoint: Linda’s Lunchroom, Alseïdenstraat 20-2, 1363 SR Almere (aan de busbaan)
Reserveren: info@kaf.nl 

Contact voor gemeenten

Gemeenten die kennis willen delen en opdoen over een ontwikkeling met tiny houses door particuliere bouwers kunnen contact opnemen met eigenbouw@rvo.nl.

Contact deelnemers

Mocht je in contact willen komen met een van de 12 deelnemers, dan vind je hun contactgegevens op deze site. 

Horeca

Goed om te weten is dat er direct naast het EXPO-veld in de Homerusmarkt diverse kleinschalige horecagelegenheden zijn met zitplaatsen. Je kunt zelf contact opnemen met de horecagelegenheden. De locatie bevindt zich aan het Nimfenplein in Almere Poort (nog niet alle navigaties kennen dit adres) en is bereikbaar per openbaar vervoer en auto.